Upphovsrätt

Att citera från eller länka till Erikssons kultursidor går alldeles utmärkt (med angivande av källan). Ja, mer än utmärkt: då tackar Erikssons kultursidesredaktör och tar emot. Att återanvända / publicera texter och bilder kan också vara – eller bli – tillåtet. Men observera att då krävs särskild överenskommelse i förväg.

Media I Morron I Dag / Bengt Eriksson har upphovsrätt till samtliga texter / foton / teckningar på Erikssons kultursidor, om ingen annan upphovsman / kvinna anges.

På förekommen anledning: På senare tid har allt mer upphovsrättsskyddat material – främst foton men också texter – från Erikssons kultursida / Media I Morron I Dag fått digitala fötter och hamnat på / i andra nätsidor / bloggar. Vi har därför börjat fakturera all säger ALL olovlig publicering.

Hör av er först istället, så kan vi prata om det…

5 svar till “Upphovsrätt

  1. Fint och varsamt byggd website! Thanks!

    Gilla

  2. Sofia Schack

    Hej,

    Tack för en bra blogg!
    Finns det någon mailadress för kontakt, utöver detta formulär?
    Mvh
    Sofia Schack

    Gilla

  3. erikssonskultur

    Tack!

    Under ”vem” finns mejladressen:

    kulturrep(@)mediaimorronidag.se (parentesen är tänkt att förhindra spam så ta bort ( ) och mejla sen).

    Gilla

  4. Hej! Tack för att ni har uppmärksammat mig på detta. Jag beklagar verkligen om jag har trampat någon på fötterna. Samtliga foton är nu borttagna.
    Vänliga hälsningar,
    John WIttenberg

    Gilla

  5. Hej, har idag citerat dig från din blogg och angivet källan enligt vad du skriver ovan. Hoppas jag gjort rätt. Du är välkommen att kommentera och tycka till om mitt inlägg också.
    http://janericboo.se/polisanstallda-skriver-polisromaner/

    Gilla

Lämna en kommentar